Main menu
 • Vuurwekren1

  Professioneel vuurwerk - meer dan 20 jaar ervaring

 • Vuurwerken3

  Een schitterende vuurwerkshow

 • Vuurwerken2

  Diverse hoogvuurwerkshows per jaar

 • Vuurwerken1

  Professioneel vuurwerk - meer dan 20 jaar ervaring

Vuurwerk

Wij ontwikkelen en verzorgen o.a. de meest spetterende vuurwerkshows, openingen of productpresentaties voor zowel binnen als buiten. Uw evenement wordt een spektakel. Wij ontwikkelen en verzorgen vuurwerkshows van klein, middel tot groot. Ook hebben wij een scala aan vuurwerkshows op muziek, en/of ondersteunt met een spectaculaire vlammen- of watershow. We hebben een spetterende vuurwerk oplossing voor elke evenement, concert, of een feest, bruiloft of een wedstrijd. Wij verzorgen alle facetten zoals o.a. alle noodzakelijke vergunningen zodat u en uw gasten alleen nog maar hoeven ‘’te genieten’’. Wij hebben veel ervaring op het gebied van vuurwerk. Zo beschikken wij niet alleen over een pyrotechnisch gecertificeerd team, maar verzorgen wij ook cursussen en workshops op het gebied van vuurwerk.

Elementum FX vuurwerkshows - Professioneel vuurwerk tegen betaalbare prijzen.

Middelhoog vuurwerk

Middelhoog vuurwerkshows zijn de meest voorkomende vuurwerkshows. Spectaculair, en geschikt voor bijna iedere locatie! Een middelhoog vuurwerkshow zorgt voor een fantastische finale, of een geweldig feest of festival. Natuurlijk beschikt Elementum FX over de benodigde vergunningen. De veiligheidsafstand voor middelhoog vuurwerk is 30 meter. Echter adviseren wij vaak om 40 tot 60 meter afstand te houden, daar het vuurwerk op zo'n afstand het mooiste te zien is.

Om een spetterende vuurwerkshow te verzorgen zijn er veel uiteenlopende mogelijkheden. Wij helpen u in dit geval bij voorkeur persoonlijk. U kunt daarom telefonisch contact opnemen met een van onze gespecialiseerde event medewerkers op het gebied van vuurwerkshows. Wij bepalen dan samen met u de exacte specificaties voor het creëren van de spectaculairste vuurwerkshow van het jaar.

Om een juiste vrijblijvende offerte te maken, dat wil zeggen om een specificatie te kunnen geven van de te ontsteken vuurwerkeffecten, dienen wij eerst de afsteeklocatie te bezichtigen. Tevens is voor ons een bezichtiging noodzakelijk om een correct werkplan te schrijven en om de vergunningen aan te vragen bij de Provincie.

Terug naar het overzicht