Main menu
 • Musical Fireworkshows 2

  Musical Fireworkshow, perfect op elkaar afgestemd

 • Musical Fireworkshows 2

  Musical Fireworkshow, perfect op elkaar afgestemd

 • Musical Fireworkshows 1

  Vuurwerk op uw concert - zowel binnen als buiten

 • Musical Fireworkshows 3

  Spectaculair en professioneel evenementenvuurwerk

Musical Fireworkshows, Concerten met vuurwerk en flames

Muziek vuurwerk: een streling voor alle zintuigen! De combinatie van muziek en vuurwerk, schitterend op elkaar afgestemd. U komt oren en ogen tekort! Musical Fireworkshow zijn wellicht de meest passionele vuurwerken. Vuurwerk op de maat van muziek in een musical fireworkshow of vuurwerk aangepast aan een concert. Het is een lust voor het oog, een streling voor het gehoor. Wij noemen dit graag onze vuurwerkspecialiteit en hebben er jarenlange ervaringen in. Veelzijdige vuurwerkshow? Jazeker. Elementum FX ontwikkelde een aantal shows, waarin niet alleen vuurwerk op de maat van de muziek mee speelt, maar ook Water en Flames! Enorme vlammen, die mee dansen op de maat van de muziek. Samen met een reeks waterspuiten, die samen de meest exclusieve vormen maken.

Musical Fireworkshows

Musical Fireworkshows, pyromusicals, vuurwerk op maat van muziek. De mooiste en winnende combinatie voor een ultieme vuurwerkshow productie. De individuele vuurwerkeffecten worden precies getimed op de musiek om een wow moment te creƫren. De beweging, kleuren, geluid en pyro effecten zijn precies aan de muziek gekoppeld om kracht, tempo en sfeer van de muziek te onderstrepen net zoals bij de zachtere gedeeltes. We ontwerpen de show in overleg met de opdrachtgevers en onze gespecialiseerde en ervaren medewerkers nemen alle veiligheidsnormen in acht.

Wij hebben musical vuurwerk verzorgd bij feesten, bruiloften, festivals, openingen en andere evenementen. Wij kunnen vuurwerk speciaal op maat op door u gekozen muziek ontwerpen. Om uw muziekcreaties helemaal compleet te maken, kunnen wij onze vuurwerkshow verrijken door de inzet van waterfonteinen, vuur, mist en andere speciale effecten. We ontwerpen musical vuurwerk programma's van laag tot hoog, voor zowel binnen als buiten. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Terug naar het overzicht.

Musical Fireworkshows