Main menu
 • Specials1

  Speciale flame effecten, fire teksten, op maat gemaakt

 • Specials1

  Special flame effecten, fire teksten, op maat gemaakt

 • Specials2

  Flames geschikt voor elke show

 • Specials3

  Enorme vlammen tot wel 15 meter hoog.

Speciale pyro effecten van Elementum FX

Elementum FX ontwikkelt spectaculaire pyro effecten voor uw feest, bruiloft, show, film, video, theatervoorstelling, opening of een ander evenement. We beschikken over een aantal sets van vlam effecten en pyro effecten. We leveren fascinerende vuur effecten, zoals flame walls, fire logo's en teksten. Kombinatie van een vuurwerk en andere speciale pyro effecten zorgt voor de meest indrukwekkende shows. Krijg een impressie van de mogelijkheden en neem gerust contact met ons op!

Flame Wall

Wij bieden onder andere flame walls. Een flame wall bestaat uit een wand gemaakt van vlammen! Een absolute eye catcher op het podium, ondersteund met grote gasvlammen, die zelfs kunnen dansen op de maat van muziek. De flame wall is een segment brander die een muur van vuur produceert tot een hoogte van 1.50/ 2.00 meter.

Maar er is meer!
Zo hebben wij bijvoorbeeld het echte Olympisch vuur in huis! Een grote vlam, samen met de originele fakkels. Óók beschikken wij over vlamschalen, Bengaals vuur, diverse soorten fakkels, en veel meer speciale effecten. Voor een overzicht van onze special effects bezoek onze ander website: www.elementumfx.nl

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op.

Terug naar het overzicht.