Main menu
 • Vuurwekren1

  Professioneel vuurwerk - meer dan 20 jaar ervaring

 • Vuurwerken3

  Een schitterende vuurwerkshow

 • Vuurwerken2

  Diverse hoogvuurwerkshows per jaar

 • Vuurwerken1

  Professioneel vuurwerk - meer dan 20 jaar ervaring

Vuurwerk

Wij ontwikkelen en verzorgen o.a. de meest spetterende vuurwerkshows, openingen of productpresentaties voor zowel binnen als buiten. Uw evenement wordt een spektakel. Wij ontwikkelen en verzorgen vuurwerkshows van klein, middel tot groot. Ook hebben wij een scala aan vuurwerkshows op muziek, en/of ondersteunt met een spectaculaire vlammen- of watershow. We hebben een spetterende vuurwerk oplossing voor elke evenement, concert, of een feest, bruiloft of een wedstrijd. Wij verzorgen alle facetten zoals o.a. alle noodzakelijke vergunningen zodat u en uw gasten alleen nog maar hoeven ‘’te genieten’’. Wij hebben veel ervaring op het gebied van vuurwerk. Zo beschikken wij niet alleen over een pyrotechnisch gecertificeerd team, maar verzorgen wij ook cursussen en workshops op het gebied van vuurwerk.

Elementum FX vuurwerkshows - Professioneel vuurwerk tegen betaalbare prijzen.

Hoogvuurwerk

Dit is de top van het Nederlandse vuurwerk.

Hoogvuurwerkshows zijn de grootste vuurwerkshows die in Nederland verzorgd kunnen worden. Er wordt vuurwerk toegepast van het zwaarste kaliber! Elementum FX verzorgt diverse hoog vuurwerkshows per jaar. Hoog vuurwerk is zeer exclusief en onderscheidend, vooral omdat lang niet iedere pyrotechnicus in Nederland beschikt over de juiste papieren en ervaring omtrent dit kaliber show. Wij wel! Geen zorgen voor u: Wij regelen alles van A tot Z!

Groot vuurwerk is niet op iedere locatie toepasbaar. Er gelden minimale afstanden vanaf het vuurwerk tot het publiek van maar liefst 100 meter. Het bijzondere van groot vuurwerk, is de hoogte van de effecten, en de grootte ervan. De veiligheidsafstanden zijn groter, maar doordat de uitbarstingen ook veel omvangrijker zijn, is het effect altijd heel mooi zichtbaar. Vuurwerk is zonder meer al mooier als je er een stukje vanaf staat. Op zoek naar kwaliteit: Elementum FX Fireworks. Neem contact met ons op.

Terug naar het overzicht