Main menu
 • Vuurwekren1

  Professioneel vuurwerk - meer dan 20 jaar ervaring

 • Vuurwerken3

  Een schitterende vuurwerkshow

 • Vuurwerken2

  Diverse hoogvuurwerkshows per jaar

 • Vuurwerken1

  Professioneel vuurwerk - meer dan 20 jaar ervaring

Vuurwerk

Wij ontwikkelen en verzorgen o.a. de meest spetterende vuurwerkshows, openingen of productpresentaties voor zowel binnen als buiten. Uw evenement wordt een spektakel. Wij ontwikkelen en verzorgen vuurwerkshows van klein, middel tot groot. Ook hebben wij een scala aan vuurwerkshows op muziek, en/of ondersteunt met een spectaculaire vlammen- of watershow. We hebben een spetterende vuurwerk oplossing voor elke evenement, concert, of een feest, bruiloft of een wedstrijd. Wij verzorgen alle facetten zoals o.a. alle noodzakelijke vergunningen zodat u en uw gasten alleen nog maar hoeven ‘’te genieten’’. Wij hebben veel ervaring op het gebied van vuurwerk. Zo beschikken wij niet alleen over een pyrotechnisch gecertificeerd team, maar verzorgen wij ook cursussen en workshops op het gebied van vuurwerk.

Elementum FX vuurwerkshows - Professioneel vuurwerk tegen betaalbare prijzen.

Barok vuurwerk

Een stilistisch vuurwerk met een barokke dichterlijke sfeer op de tonen van meestal klassieke Italiaanse muziek. Barok vuurwerk onderscheidt zich door het creëren van een magische sfeer en het gebruik van pyrotechnische structuren en pyro effecten die de vormen van zon, sterren en vuur gebruiken.

Barok vuurwerk is het meest geschikt voor evenementen vlakbij architectonische monumenten, op pleinen, of in bijvoorbeeld historische tuinen. Dit vuurwerk wordt meestal gecomponeerd met laag hoogte effecten zoals vulkanen, vuurwielen, vuurwerk fonteinen en bengaals vuur en daarom is het het meest geschikt voor plaatsen met minder ruimte die hoge vuurwerk niet toelaten.

Het barok vuurwerk is schitterend te combineren met een mysterieuze spektakel show gespeeld door acteurs in kostuums.

Terug naar het overzicht

Barok vuurwerk