Main menu
  • Theathervuurwerk1

    Theatervuurwerk bij musicals en theatervoorstellingen

  • Theathervuurwerk1

    Theatervuurwerk: bij musicals en theatervoorstellingen

  • Theathervuurwerk2

    Maak je show compleet!

Theatervuurwerk, ook wel P.S.E. genoemd.

Vuurwerkeffecten die niet alleen gebruikt worden in theatervoorstellingen! Theatervuurwerk is een grote verzamelnaam voor bijna alle vuurwerkeffecten die indoor mogen worden toegepast. Voor theatervuurwerk gelden dan ook bijzondere regels voor het (mogen) toepassen ervan. Onder theatervuurwerk vallen bijvoorbeeld de verschillende vuurwerkfonteinen, maar ook knal effecten en bepaalde vormen van confetti systemen. Theatervuurwerk weerspiegelt de kracht of emotie zoals vreugde of spanning. Met deze vorm van vuurwerk is elke show compleet, het krijgt net dat beetje extra!

Theatervuurwerk is vaak gebruikt bij musicals en theatervoorstellingen, maar ook tijdens de opening van een nieuw gebouw!

Theathervuurwerk P.S.E

Theatervuurwerk wordt vaak gebruikt bij musicals en theatervoorstellingen, maar ook tijdens de opening van een nieuw gebouw! Theatervuuwerk (ook wel Pyrotechnische Speciale Effecten P.S.E. genoemd) is een verzamelnaam voor alle indoor vuurwerk effecten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de mooie vuurwerkfonteinen die u wellicht vaker op diverse podia gezien heeft. Elementum FX, the Special Effects company verzorgt vuurwerk bij diverse evenementen. We zijn als één van de weinige vuurwerkbedrijven in Nederland zowel gecertificeerd voor de toepassing en opslag van gewoon vuurwerk, alsook theatervuurwerk.

We verzorgen veelal theatervuurwerk bij concerten, festivals, musicals, theatershows, dinershows, openingen en bedrijfspresentaties. Elementum FX is gespecialiseerd en gecertificeerd als professioneel vuurwerkbedrijf. Ons team verzorgt tevens vuurwerkcursussen en opleidingen. Voor theatervuurwerk tijdens een evenement zijn vele uiteenlopende mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Terug naar het overzicht